Εστίαση

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

Φροντίζουμε την άψογη προβολή της επιχείρησής σας!

Με απλά λόγια

Η διατήρηση ενός καταστήματος που αφορά την εστίαση είναι αναμφισβήτητα δύσκολη! Καθημερινή επαφή και επικοινωνία με πελάτες, διαχείριση προσωπικού και μέριμνα για την ορθή λειτουργία της επιχείρησης. 
Μέσα σε όλα αυτά όμως πρέπει να ελέγχτε και την προώθηση του καταστήματός σας. Μην ανησυχείτε όμως, γιατί η ομάδα της CreatADV σας καλύπτει και σας αποφορτίζει από αυτό παρέχοντάς σας υπηρεσίες marketing και δημιουργώντας την ιστοσελίδα σας!

Γιατί να εφαρμόσετε το marketing στην επιχείρηση εστίασής σας;

  • Το marketing και η προώθηση των παρόχων σας, σας προσδίδουν αναγνωρισιμότητα.

  • Σας δίνετε η δυνατότητα να προσεγγίσετε νέο καταναλωτικό κοινό.

  • Εδραιώνετε την επιχείρησή σας ψηφιακά και έτσι μπορείτε να παρουσιάσετε την δουλειά σας.

  • Το σωστό ψηφιακό marketing δίνει την ευκαιρία στην επιχείρηση σας να ξεχωρίσει ανάμεσα στην πλειοψηφία.

  • Προβάλεστε καθημερινά και αυξάνετε την πελατεία σας.

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Δημιουργεί ή ανανεώνει την ιστοσελίδα σας!
Είτε επιθυμείτε να φτιάξετε ένα web site από το μηδέν, είτε θέλετε να αναβαθμίσετε αυτό που ήδη έχετε η CreatADV αναλαμβάνει δράση! Δημιουργούμε sites βάση των αναγκών σας και φροντίζουμε να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται.Με αυτό τον τρόπο σας παρέχουμε την θέση σας στον ψηφιακό κόσμο!
Δημιουργεί ποιοτικό περιεχόμενο.
Στήνουμε την ψηφιακή εικόνα της επιχείρησής σας με το καλύτερο τρόπο! Σας παρουσιάζουμε κατάλληλα, ώστε να δημιουργηθεί στο κοινό η επιθυμία να σας επισκεφθεί!
Κατοχυρώνουμε την επιχείρηση σας σε κάθε πλατφόρμα.
Δημιουργούμε προφίλ σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες που υπάρχουν με σκοπό το κοινό να μπορει να σας βρίσκει παντού ανά πάσα στιγμή.
Πραγματοποιεί ψηφιακές και μη ενέργειες για την προώθησή σας!
Επικοινωνούμε μαζί σας και σας προτείνουμε ιδέες για προσφορές, εκπτώσεις και άλλα σχετικά, για να επιτευχθεί η κατοχύρωση της θέσης σας στον ανταγωνιστικό χωρο!
Σας διαφημίζουμε online!
Αναλύουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας για να γνωρίζουμε πως και πού θα πραγματοποιήσουμε τις διαφημίσεις. Στην συνέχεια τις υλοποιούμε και προσελκύουμε νέο καταναλωτικό κοινό στην επιχείρησή σας, διατηρώντας και το ήδη υπάρχον!
Σας παρέχουμε άμεση ανατροφοδότηση ( feedback ).
Με την έναρξη μιας ψηφιακής καμπάνιας, έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε ζωντανά τα αποτελέσματα και να τα μοιραζόμαστε μαζί σας. Σχόλια, κριτικές, επισκέψεις στο προφίλ ή στην ιστοσελίδα, απήχηση ψηφιακών διαφημίσεων και ό,τι φαντάζεστε γύρω από την επιχείρησή σας!

Build your glory!
CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

Εστίαση

Mistelli Restaurant

Εστίαση

Nice To Meat You

Εστίαση

Agnadio Restaurant

Επικοινωνία