Branding

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

Με την καλύτερη πρακτική, το Branding προσφέρει σε μια εταιρεία πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού. Τι είναι λοιπόν ακριβώς το branding και γιατί είναι σημαντικό για τις εταιρείες να ενσωματώσουν μια ολοκληρωμένη στρατηγική φήμης και ψηφιακών μέσων;

Με απλά λόγια

Με απλά λόγια, η επωνυμία είναι η άμεση και εμφανής υπόσχεση ενός οργανισμού στους πελάτες και τις προοπτικές τους.
Ας το παραδεχτούμε, κάθε μεγάλη εταιρεία στέκεται πίσω από τα ιδεώδη της, αλλά μέσω του branding και των ψηφιακών μέσων ο κόσμος ενημερώνεται  και αποφασίζει να καταναλώσει ή να εκτρέψει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με βάση τα πλεονεκτήματα της εταιρίας.

Τα πρώτα βήματα είναι τα πιο σημαντικά!

Το λογότυπό σας: Μια τόσο απλή, αλλά απίστευτα σημαντική λεπτομέρεια της ταυτότητας της εταιρείας σας, είναι ικανή να σας βοηθήσει να λανσάρετε την επωνυμία σας με ένα δυνατό ξεκίνημα, είτε σε ένα όνομα, είτε σε ένα προϊόν δεύτερης κατηγορίας. Προσλάβετε έναν επαγγελματία και σχεδιάστε την επιτυχία σας!
Ο ιστότοπός σας: Ο κόσμος της τεχνολογίας καθημερινά εξελίσσεται και η επαφή του κοινού με αυτόν συνεχώς αυξάνεται. Σήμερα το πιο σημαντικό στοιχείο των επιχειρήσεων είναι η ιστοσελίδα τους, αφού οποιοσδήποτε αναζητά οτιδήποτε, το πληκτρολογεί απευθείας στην μηχανή αναζήτησης και το ερευνεί διαδικτυακά. Γι’ αυτό η προσβασιμότητα στην ιστοσελίδα σας πρέπει να είναι εύκολη, γρήγορη, αποτελεσματική και να εχετε μια ιστοσελίδα σωστά δημιουργημένη, ώστε να αντικατοπτρίζει ένα ενοποιημένο μήνυμα που καθοδηγείται από τη στρατηγική σας, προκειμένου να επικοινωνήσετε αυτό που θέλετε στον επισκέπτη.
Στην CreatADV αναλαμβάνουμε να δημιουργούμε ιστοσελίδες που πλαισιώνουν τις διαφορετικές και μοναδικές ανάγκες κάθε επιχείρησης με σκοπό οι πελάτες σας να γνωρίσουν τις υπηρεσίες ή τα προιόντα σας και πάντοτε να ξέρουν πώς και πού θα σας βρουν.

H έναρξη ή η διαχείριση μιας αναπτυσσόμενης επιχείρησης ή μάρκας είναι ένα μακρύ ταξίδι που απαιτεί να έχετε στο πλάι σας σωστούς συνοδοιπόρους.
Χρειάζεται πολύς χρόνος και προσπάθεια για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα στη σημερινή αγορά. Φροντίστε να αφιερώσετε όσο χρόνο χρειάζεται για να καταστεί σαφής η αποστολή της εταιρείας σας.
Ξεκινώντας από σήμερα εδρεώστε τους στόχους σας και ανεβάστε την εικόνα σας στην κορυφή!
Η επικοινωνία χρειάζεται όχι μόνο να έχετε κάτι να πείτε αλλά και τον ορθό τρόπο που θα το πείτε, με σκοπό το κοινό σας να αποκτήσει ενδιαφέρον να ακούσει.
Όταν σχεδιάζουμε μια στρατηγική branding για τους πελάτες μας, βεβαιωνόμαστε ότι εντοπίζουμε τις απόλυτες και καλύτερες δυνατότητες των προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και τα οφέλη που πρέπει να δώσουμε έμφαση στην καμπάνια. Επιπλέον, επενδύουμε όσους πόρους χρειαζόμαστε σε όλο το στάδιο δημιουργίας της μάρκας.
Όταν συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας διασφαλίζουμε ότι γίνεται η σωστή ενσωμάτωση των στρατηγικών και του branding για τους συνεργάτες μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο κομμάτι του website.

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Συνεργαζόμαστε μαζί σας για τον εντοπισμό και τη διείσδυση στα σωστά κοινωνικά δίκτυα, διασφαλίζοντας ότι η στρατηγική branding θα είναι επιτυχής.

Your name? Your game!
CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

Επικοινωνία