S.E.O. SERVICES

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

Τι είναι το SEO; Τι σημαίνει και γιατί είναι απαραίτητο για την εταιρεία ή την ιστοσελίδα μου;

Με απλά λόγια

Το SEO (Search Engine Optimization) είναι το σημαντικότερο μέσο για την εμφάνιση της ιστοσελίδας σας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις-κλειδιά και τα απαραίτητα εργαλεία μπορούμε να ωθήσουμε τον ιστότοπό σας ώστε να φαίνεται στις υψηλότερες θέσεις ανάλογα με την αναζήτηση των επισκεπτών.
Αυτή η στρατηγική, αν ακολουθηθεί και εφαρμοστεί σωστά, μπορεί να σας ξεχωρίσει από τα εκατομμύρια άλλων μέτριων αποτελεσμάτων αναζήτησης που εμφανίζονται στην 50η και 60η σελίδα του Google όταν οι υποψήφιοι αναζητούν διαδικτυακά λύσεις για το πρόβλημά τους.

Γνωρίζατε ότι το 75% των διαδικτυακών αναζητήσεων ξεκινούν στο Google;
Αυτή η αναζήτηση συνεχίζεται και οι περισσότεροι χρήστες βρίσκουν το περιεχόμενο ή τις απαντήσεις που προτιμούν σε όλα τα αποτελέσματα της πρώτης σελίδας του Google. Λοιπόν, τι συμβαίνει εάν βρίσκεστε στη δεύτερη ή την τρίτη σελίδα αυτών των αποτελεσμάτων αναζήτησης; Η απλή απάντηση… η τεράστια ευκαιρία χάθηκε.
Έτσι, αν είστε σαν τους εκατοντάδες πελάτες που έχουν εμπιστευτεί την CreatADV και τις υπηρεσίες SEO, θα είστε ευτυχείς να γνωρίζετε ότι αναλαμβάνουμε μόνο πελάτες που είμαστε βέβαιοι ότι θα εμφανιστούν επιτυχώς στην πρώτη σελίδα στις μηχανές αναζήτησης στον πιο αποτελεσματικό δυνατό χρόνο.
Οι ειδικοί SEO μας είναι από τους καλύτερους στον κλάδο και είναι πιστοποιημένοι για να σας προσφέρουν τα αποτελέσματα που μπορείτε να αισθανθείτε σίγουροι ότι θα σας κρατήσουν στο Google, το Bing, το Yahoo υψηλά!
Εάν η εταιρεία ή το εμπορικό σήμα σας επιθυμεί να προσελκύσει περισσότερους πελάτες μέσω διαδικτύου, η κατάταξη του ιστότοπού σας σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google είναι απαραίτητη.
Μην ξεγελιέστε.. Η βελτιστοποίηση της θέσεις στις μηχανές αναζήτησης έχει απόλυτη σχέση με τη δημιουργία ενός κορυφαίου ιστότοπου, ο οποίος είναι φιλικός προς τον χρήστη και συνδυάζει την ελκυστικότητα και την χρηστικότητα. Με απλά λόγια, όσο πιο εύκολη είναι η πλοήγηση στον ιστότοπό σας για τον διαδικτυακό χρήστη, τόσο περισσότερες μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Bing, το Yahoo, θα δώσουν προτεραιότητα στον ιστότοπό σας υψηλότερα από εκείνους που αγνοούν αυτήν τη θεμελιώδη αρχή.

Δείτε τι συμβαίνει όταν ο πελάτης σας επισκέπτεται μία από τις μηχανές αναζήτησης:
Μέσα σε ένα νανοδευτερόλεπτο, αφού ένας διαδικτυακός καταναλωτής εισάγει ένα αίτημα αναζήτησης μέσω του πλαισίου αναζήτησης της μηχανής, η μηχανή αναζήτησης (ας πούμε Google) τραβάει αμέσως ένα ασύλληπτο όγκο δεδομένων ιστοσελίδων προκειμένου να παραδώσει τα πιο ακριβή αποτελέσματα του ερωτήματος αναζήτησης. Αυτά τα αποτελέσματα αναζήτησης κατατάσσονται συνήθως κατά συνάφεια και δημοτικότητα για το συγκεκριμένο θέμα αναζήτησης. Όσο πιο συναφή είναι τα αποτελέσματα τόσο υψηλότερη είναι η κατάταξή του στην ιστοσελίδα των κινητήρων. Όλα αυτά δημιουργούν μεγάλη κυκλοφορία.
Το SEO δεν είναι μικρό έργο και το να το κάνετε μόνοι σας μπορεί να είναι ένα δαπανηρό μάθημα για την εταιρεία σας. Οι μηχανές αναζήτησης είναι αδίστακτες όταν πρόκειται για συνάφεια. Δεν υπάρχουν συντομεύσεις ή κόλπα που θα τοποθετήσουν μια εταιρεία στην κορυφή της λίστας.
Για αυτό το λόγο χρειάζεστε μία έμπειρη ομάδα, να σας βοηθήσει να αναδείξετε την επιχείρησή σας με τους σωστούς και γρηγορότερους τρόπους.

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Προσπαθούμε καθημερινά να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες για την διαδικτυακή σας παρουσία, και με την εξειδικευμένη ομάδα μας θα ανεβάσουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

CreatADV

Επικοινωνία