Web Design

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

Ένας άλλος κόσμος!

Με απλά λόγια

Είναι μακράν το πιο σημαντικό εργαλείο που χρησιμοποιεί σήμερα ο επιχειρηματικός κόσμος. Αποτελεί την εικόνα μιας επιχείρησης και προβάλλει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος επισκέπτης.

Ο ιστότοπος σας, αντιπροσωπεύει εσάς, το εμπορικό σήμα σας και τις αξίες της εταιρείας σας. Ο σωστά δομημένος ιστότοπος που παρέχει τις κυριότερες και αναγκαίες πληροφορίες, που θέλετε να αναδείξετε, είναι πάντα ένα θετικό χαρακτηριστικό για την επιχείρησης σας.

Στο website σας θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται όλα, από τα προϊόντα σας έως και τις καλύτερες προσφορές και από τις καλύτερες προσφορές έως και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Θα πρέπει να αναφέρονται όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι πελάτες σας με κομψό και περιποιημένο τροπο. Η εικόνα της ιστοσελίδας είναι σημαντικό να ελκύει με την πρώτη ματιά και να δημιουργεί την ανάγκη για ολοένα και περισσότερο scrolling !

Ευτυχώς, στην CreatADV , η δημιουργία ιστοσελίδων είναι το δυνατό μας σημείο.

Βασικές αρχές για την δημιουργία ιστοσελίδας

Από τα λογότυπα έως τις σελίδες προορισμού και όλα τα ενδιάμεσα, οι ειδικοί σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων της CreatADV θα συνεργαστούν μαζί σας και θα δημιουργήσουν έναν ιστότοπο που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθεί στον κλάδο σας και θα σας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό σας.
Η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας που επιτρέπει στους χρήστες σας να λαμβάνουν το είδος της αξίας και του περιεχομένου που αναζητούν είναι πολύ σημαντική. Αυτό διασφαλίζει ότι ο ιστότοπός σας και το περιεχόμενό του αποκτούν νέους επισκέπτες, οι οποίοι επιστρέφουν συνεχώς.

Είτε ψάχνετε για UI/UX, HTML, CSS Development, Blog Design, RSS Integration, Social Media Integration, Content Development, Website Maintenance, η ομάδα μας στην CreatADV έχει όλες τις κατάλληλες δεξιότητες για να ολοκληρώσει το ζητούμενο.

Ένας σωστός ιστότοπος πρέπει να λαμβάνει υπόψη τα πάντα, τη διάταξη ιστοσελίδων, την παραγωγή περιεχομένου και τον γραφικό σχεδιασμό.
Πολύ συχνά γίνεται το λάθος, στις ιστοσελίδες και δεν λαμβάνεται υπόψην η κατεύθυνση, με την πλειοψηφία να αρκείται απλά σε κάτι που προκαλεί μια πολύ γενική και ευρεία ταυτότητα ιστού.
Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να προσπαθήσει μια εταιρεία όταν προσπαθεί να γίνει ο νούμερο ένα πάροχος στον κλάδο της.

Ένας ιδανικός ιστότοπος αποτελείται από μια ποικιλία σημαντικών πτυχών που δεν πρέπει να σας διαφύγουν.
➢ Επικεφαλίδες: δώστε βάση σε αυτό που θέλετε να παρουσιάσετε και κατονομάστε το
➢ Υπότιτλοι: σύντομη και έξυπνη περιγραφή αυτών που παρέχετε

Οι κύριες παροτρύνσεις για δράση, οι στόχοι των CTA είναι να πείσουν τον χρήστη να θέλει να εισχωρήσει βαθύτερα στον ιστότοπο.
Η πρωταρχική εικόνα να είναι συναρπαστική!

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Όλοι οι ιστότοποι απαιτούν αυτό που είναι γνωστό ως “ευρετηρίαση”. Για να κατατάξουν οι μηχανές αναζήτησης τον ιστότοπό σας ως σχετικό διαδικτυακά, πρέπει να κατανοήσουν τον ιστότοπό σας και είναι απολύτως ζωτικής σημασίας να μπορούν να διαβάσουν το περιεχόμενο που παρέχεται στις ιστοσελίδες σας. Το σχετικό περιεχόμενο που τοποθετείται στη δομή του ιστότοπού μπορεί να σας ωφελήσει και καλύτερα από μια υπέρογκη συλλογή φωτογραφιών ή βίντεο.

Για να είμαστε σαφείς, δεν δηλώνουμε ότι η οπτική γοητεία δεν είναι σημαντική κατά το σχεδιασμό ή την ανάπτυξη ενός ιστότοπου.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η χρήση εικόνων, βίντεο, μορφών περιεχομένου όπως το PDF, μπορούν να είναι ένα πολύτιμα μέσα για τη βελτίωση της επισκεψιμότητας των ιστότοπων στις μηχανές αναζήτησης.

Η ομάδα μας, γνωρίζει ακριβώς τί χρειάζεται, ωστέ οι μηχανές αναζήτησης να προωθούν αυτόματα την ιστοσελίδα σας και να γίνει ευρέως γνωστή στους χρήστες.
Γίνονται, επομένως, εύκολα αντιληπτές και κατανοητές οι εξειδικευμένες ανάγκες κάθε συνεργάτη μας και δημιουργούμε για τον κάθε ένα κάτι μοναδικό!

If you can dream it, you can do it!
CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

Ιστοσελίδα

Mistelli

Ιστοσελίδα

Opuntia

Ιστοσελίδα

The Rubicon

Επικοινωνία