Hotel Marketing

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Με απλά λόγια

Η εμπειρία της διαμονής σε ξενοδοχείο είναι μια από τις αληθινές πολυτέλειες της ζωής. Τα ξενοδοχεία προσφέρουν εξαιρετικές παροχές, αντιμετωπίζουν τους επισκέπτες μοναδικό τρόπο και παρέχουν καταπληκτική φιλοξενία μέσα από έναν οικείο χώρο με ανέσεις, που κάνουν κάθε ευρώ να αξίζει. Οι ενδιαφερόμενοι ταξιδιώτες πλέον αναζητούν προορισμό και κατάλυμα μέσω του διαδικτύου. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό η δική σας τουριστική επιχείρηση να έχει ισχυρή θέση στον ψηφιακό κόσμο! Το σωστό Hotel Marketing και η κατάλληλη ιστοσελίδα αποτελούν τον ιδανικό συνδυασμό για την επιτυχία σας!
Η μόνη πρόκληση που τίθεται για το Hotel Marketing δεν είναι άλλη πέρα από τον μέγιστο ανταγωνισμό που δεσπόζει στην αγορά! Για να επιτύχετε στόχους, να υπερβείτε τις μετρήσεις και να ξεχωρίσετε μέσα από τον ανταγωνισμό, πρέπει να προωθήσετε σωστά το ξενοδοχείο σας!
Έχετε κάποιο ξενοδοχείο που θέλετε να προωθήσετε; Διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχειακό κατάστημα που χρειάζεται ώθηση στην παρουσία του στο διαδίκτυο;
Εδώ, στην CreatADV, υπάρχουν οι κορυφαίοι τρόποι για να το κάνετε!

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές

Τι μπορώ να κάνω για να προωθήσω το ξενοδοχείο μου με προσιτό και ευρέως διαδεδομένο τρόπο;

  • Η τεχνολογία είναι ο κυρίαρχος πυλώνας και είναι επιτακτική ανάγκη να είναι εύκολο να βρεθεί η επιχείρηση σας στο διαδίκτυο. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν σήμερα πάντα αναζητούν στο google πριν πάνε, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και άλλες παρόμοιες. Γνωρίζατε ότι το 75% των ταξιδιωτών χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης για να βρουν ξενοδοχεία, μέρη για διαμονή, πράγματα που μπορούν να κάνουν στις διακοπές κ.λπ.;
  • Βασιστείτε στο SERP (Σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης). Εμπιστευτείτε την google, yahoo Το SERP για εμπορικά ξενοδοχεία έχει εξαιρετικά έσοδα, και αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που κάνουν googling θα δουν πρώτα μια διαφήμιση με κρατήσεις, πριν από οτιδήποτε άλλο! Βεβαιωθείτε ότι θα εμφανιστείτε ως διαφήμιση με δυνατότητα αναζήτησης και δημιουργίας κρατήσεων. Πρέπει να γίνετε “επιθετικοί” με τις καμπάνιες μάρκετινγκ στην Αναζήτηση Google, τα Δίκτυα εμφάνισης, το Bing, το Facebook, το Instagram, το Tripadvisor και το Kayak.
  • Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε περισσότερους πόρους σε προϋπολογισμούς μάρκετινγκ και διαφημίσεις κατά τις περιόδους αιχμής κρατήσεων! Εμείς γνωρίζουμε το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή από το πλήθος πληροφοριών που έχουμε συλλέξει!

 

  • Τοποθεσία, τοποθεσία και πάλι τοποθεσία! Μην προωθείτε απλώς το ξενοδοχείο σας, αλλά και την τοποθεσία σας! Τι γίνεται με τη γεωγραφία σας που προσελκύει τουρίστες; Γιατί ο μικρός σας χώρος στον κόσμο είναι τόσο ιδιαίτερος; Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνουν, αυτά που πρέπει να δουν, ποιοι είναι οι καλύτεροι ξεναγοί και ποια τα σημεία που δεν πρέπει να χάσουν για τα δημογραφικά σας στοιχεία; Δελεάστε τους καλεσμένους σας με τοπικά αξιοθέατα, τοπικές εκδηλώσεις, μέρη διασκέδασης που υπάρχουν, ενημερώστε τους για όλα όσα προσφέρει η γεωγραφική σας θέση. Αυτά είναι σημαντικά δεδομένα και μπορούν να συμβάλλουν έντονα στους λόγους για τους οποίους θα επιλέξει κάποιος το δικό σας κατάλυμα. Επομένως μην υποβαθμίζετε αυτήν την πτυχή του μάρκετινγκ και εκμεταλλευτείτε την κατάλληλα!
  • Αφήστε την εξυπηρέτηση πελατών σας να μιλήσει από μόνη της: Το Tripadvisor , το Google Mybusiness, το GreekInternetGuide, είναι πλέον τα ιδανικά μέρη για να εξερευνείτε άλλα ξενοδοχεία και – το πιο σημαντικό – να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών. Αυτή είναι η πρώτη στάση που κάνουν, οι ενδιαφερόμενοι, όταν αναζητούν για ένα ξενοδοχείο και να γνωρίζετε ότι οι πελάτες σας θα διαβάσουν κάθε καλή και κακή κριτική! Επικοινωνήστε με τους πελάτες σας, μείνετε ενημερωμένοι για το πώς τους φάνηκε ο χώρος σας. Κάντε έναν απολογισμό από τις κριτικές, επενδύστε σε προσφορές ή και παραπάνω παροχές, εκμεταλλευτείτε κάθε δυνατότητα που σας δίνεται για να ανεβάσετε την τουριστική σας επιχείρηση στα ύψη.

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Το σωστό μάρκετινγκ της τουριστικής σας επιχείρησης είναι ένα τεράστιο βήμα προς την καθιέρωση της διαδικτυακής σας παρουσίας και την αύξηση του όγκου των επισκεπτών σας! 
Η ομάδα της CreatADV είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε τα απαραίτητα βήματα προς την κορυφή! 
Μάθετε περισσότερα για το Hotel Marketing ξεκινώντας σήμερα!             

The journey begins here, today!
CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

Ξενοδοχείο

Acropolis 11

Ξενοδοχείο

Philippos Hotel

Ξενοδοχείο

Hotel Oceanis

Ξενοδοχείο

Oia Mansion

Ξενοδοχείο

Philippos Hotel

Ξενοδοχείο

Zefi Hotel

Επικοινωνία