Hotel Marketing

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Με απλά λόγια

Η εμπειρία της διαμονής σε ξενοδοχείο είναι μια από τις αληθινές πολυτέλειες της ζωής. Έχετε κάποιο ξενοδοχείο που θα θέλατε να προωθήσετε; Διαχειρίζεστε ένα ξενοδοχειακό κατάστημα που χρειάζεται ώθηση στην παρουσία του στο διαδίκτυο; 

Τα ξενοδοχεία προσφέρουν εξαιρετική τιμή, αντιμετωπίζουν τους επισκέπτες σαν βασιλιάδες και βασίλισσες και παρέχουν έναν αρκετά οικείο χώρο με ανέσεις που κάνουν τα επιπλέον δύο ευρώ να αξίζουν τον κόπο. Η πρόκληση που τίθεται για το Hotel Marketing είναι ο τρελός ανταγωνισμός που δεσπόζει στην αγορά!
Για να επιτύχετε στόχους και να υπερβείτε τις μετρήσεις, πρέπει να προωθήσετε σωστά το ξενοδοχείο σας. Εδώ είναι οι κορυφαίοι τρόποι για να το κάνετε!

 

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές

Τι μπορώ να κάνω για να προωθήσω το ξενοδοχείο μου με προσιτό, ευρέως διαδεδομένο τρόπο;

Η τεχνολογία είναι ο βασιλιάς και είναι επιτακτική ανάγκη να είναι εύκολο να βρεθείτε ως επιχείρηση στο διαδίκτυο. Οι άνθρωποι που ταξιδεύουν σήμερα πάντα ψάχνουν στο google πριν πάνε, οπότε βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε σε μηχανές αναζήτησης όπως το Google, το Yahoo και άλλες παρόμοιες. Γνωρίζατε ότι το 75% των ταξιδιωτών χρησιμοποιεί μηχανές αναζήτησης για να βρουν ξενοδοχεία, μέρη για διαμονή, πράγματα που πρέπει να κάνουν στις διακοπές κ.λπ.;

Βασιστείτε στο  SERP (Σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης). Το SERP για εμπορικά ξενοδοχεία έχει εξαιρετικά έσοδα, και αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που κάνουν googling θα δουν πρώτα μια διαφήμιση με κρατήσεις, πριν από οτιδήποτε άλλο! Βεβαιωθείτε ότι θα εμφανιστείτε ως διαφήμιση με δυνατότητα αναζήτησης και δημιουργίας κρατήσεων. Πρέπει να γίνετε επιθετικοί με τις καμπάνιες μάρκετινγκ στην Αναζήτηση Google, τα Δίκτυα εμφάνισης, το Bing, το Facebook, το Instagram, το Tripadvisor και το Kayak.

 

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε περισσότερα χρήματα σε προϋπολογισμούς μάρκετινγκ και διαφημίσεις κατά τις περιόδους αιχμής κρατήσεων! Εμείς γνωρίζουμε το πότε είναι η κατάλληλη στιγμή από το πλήθος πληροφοριών που έχουμε συλλέξει!

Τοποθεσία, τοποθεσία, τοποθεσία! Μην προωθείτε απλώς το ξενοδοχείο σας, αλλά και την τοποθεσία σας! Τι γίνεται με τη γεωγραφία σας που προσελκύει τουρίστες; Γιατί ο μικρός σας χώρος στον κόσμο είναι ιδιαίτερος; Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να κάνετε, αυτά που πρέπει να δείτε, οι καλύτεροι ξεναγοί και τα σημεία που δεν πρέπει να χάσετε για τα δημογραφικά σας στοιχεία; Δελεάστε τους καλεσμένους σας με τοπικά αξιοθέατα, διασκεδαστικές εκδηλώσεις, φεστιβάλ, πάρτι – ενημερώστε τους για όλα όσα προσφέρει η γεωγραφική σας θέση. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος του γιατί πρόκειται να επιλέξουν το ξενοδοχείο σας ως μέρος διακοπών, επομένως μην υποβαθμίζετε αυτήν την πτυχή της καμπάνιας μάρκετινγκ!

Αφήστε την εξυπηρέτηση πελατών σας να μιλήσει από μόνη της: Το Tripadvisor , το Google Mybusiness το GreekInternetGuide,  είναι πλέον τα ιδανικά μέρη για να ερευνήσετε ξενοδοχεία και – το πιο σημαντικό – να διαβάσετε κριτικές επισκεπτών. Αυτή είναι η πρώτη στάση όταν αναζητούν για ένα ξενοδοχείο και να γνωρίζετε ότι οι πελάτες σας θα διαβάσουν κάθε καλή και κακή κριτική! Επικοινωνήστε με τους φιλοξενούμενους σας που είχαν μια κακή εμπειρία – ζητήστε συγγνώμη, δώστε τους κίνητρο να επιστρέψουν και κάντε τις απαραίτητες αλλαγές στην κατάστασή σας. Ακολουθήστε τις εξαιρετικές κριτικές, επίσης – αυτό θα σας προσθέσει κύρος και θα εξασφαλίσει πίστη στους πελάτες σας!

 

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Το σωστό μάρκετινγκ ξενοδοχείων μπορεί να είναι ένα τεράστιο βήμα προς την καθιέρωση της διαδικτυακής σας παρουσίας και την αύξηση του όγκου των επισκεπτών στο ξενοδοχείο σας! Φροντίστε να μάθετε περισσότερα για το Hotel Marketing σήμερα!

Δείγματα της δουλειάς μας

Ξενοδοχείο

Acropolis 11

Ξενοδοχείο

Philippos Hotel

Ξενοδοχείο

Hotel Oceanis

Ξενοδοχείο

Oia Mansion

Ξενοδοχείο

Philippos Hotel

Ξενοδοχείο

Zefi Hotel

Επικοινωνία