Political Marketing

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΦΤΑΣΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ

  • Θα έχετε μια διαδικτυακή παρουσία που προσελκύει μια ισχυρότερη βάση υποστηρικτών.
  • Θα προσεγγίσετε τους πιθανούς ψηφοφόρους με ευκολία.
  • Θα έχετε μια πιο αποτελεσματική και συναρπαστική πολιτική εκστρατεία.

Με απλά λόγια

Οι πολιτικοί προσπαθούν πάντα να προσελκύσουν νέους ψηφοφόρους και υποστηρικτές μέσω καινοτόμων τρόπων, και τώρα το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένας από αυτούς. Το Διαδίκτυο όχι μόνο παρέχει μεγάλες ποσότητες δεδομένων και εύκολη πρόσβαση σε πιθανούς ψηφοφόρους, αλλά προσφέρει επίσης μια εκτενή σειρά εργαλείων μάρκετινγκ και στόχευσης που επιτρέπουν στους πολιτικούς υποψηφίους να συνδέονται καλύτερα με τους υποστηρικτές τους.
Από τη δημιουργία ενός ιστότοπου έως τη χρήση εργαλείων στόχευσης με βάση τα συναισθήματα, το μάρκετινγκ πολιτικής εκστρατείας έχει διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας προκειμένου να δημιουργηθεί μια αποτελεσματική πολιτική εκστρατεία στο διαδίκτυο. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιες είναι οι κορυφαίες στρατηγικές μας για το μάρκετινγκ πολιτικής εκστρατείας.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές για το μάρκετινγκ πολιτικής εκστρατείας

Να είστε φιλικοί προς κινητά : Ο ιστότοπός σας, το περιεχόμενο, οι φόρμες, οι σελίδες δωρεών κ.λπ., πρέπει να είναι φιλικά προς κινητά. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το smartphone τους ως κύρια συσκευή τους, επομένως είναι πολύ πιθανό η πρώτη σας σύνδεση με έναν πιθανό υποστηρικτή να γίνει μέσω μιας κινητής συσκευής. Εάν το περιεχόμενό σας δεν έχει βελτιστοποιηθεί για αυτό, το κοινό σας θα πατήσει απλώς το κουμπί “Πίσω” και θα προχωρήσει, ενώ μόλις χάσατε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν ακόμη ψηφοφόρο.
Δημιουργήστε μια σταθερή διαδικτυακή παρουσία : Δημιουργήστε λογαριασμούς στο Twitter, το Instagram, το Facebook και οποιαδήποτε άλλη δημοφιλή πλατφόρμα όπου μπορείτε να βρείτε σημαντικό αριθμό υποστηρικτών. Ερευνήστε τι είδους περιεχόμενο έχει καλύτερη απόδοση σε καθεμία από αυτές τις πλατφόρμες και δοκιμάστε τις μόνοι σας, αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με διαφορετικά τμήματα της βάσης υποστηρικτών σας μέσω πολλαπλών μεθόδων. Εάν καταφέρετε να το κάνετε αυτό με επιτυχία, θα παρατηρήσετε πώς οι ακόλουθοί σας θα αρχίσουν να μοιράζονται το περιεχόμενό σας και θα αυξήσουν την προβολή σας.
Οι άνθρωποι λατρεύουν να δείχνουν την υποστήριξή τους ή την αντιπάθειά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε δεν μπορείτε να μείνετε μακριά από αυτό.

Εργαστείτε στη στόχευσή σας : Η στόχευση βάσει γεωγραφικής τοποθεσίας αποφεύγει τη σπατάλη χρημάτων σε διαφημίσεις εκτός της περιοχής όπου το πολιτικό σας μήνυμα είναι πιο σημαντικό. Υπάρχουν επίσης νέες διαφημίσεις που υλοποιούνται μέσω στόχευσης βάσει συναισθημάτων, όπου οι πολιτικοί  χρησιμοποιούν δεδομένα από τεστ, αποτελέσματα κουίζ κ.λπ., σε συνδυασμό με τη  την ψυχολογία για να δημιουργήσουν διαφημίσεις που μπορούν να συνδεθούν με τους ψηφοφόρους σε βαθύτερο επίπεδο. Το συναίσθημα ήταν πάντα ένα μεγάλο μέρος της προσέλκυσης των ψηφοφόρων και είναι κάτι που δεν πρέπει να λείπει από το μάρκετινγκ της πολιτικής εκστρατείας.
Δοκιμάστε τη διαφήμιση μέσω προγραμματισμού : η διαφήμιση μέσω προγραμματισμού είναι πολύ συνηθισμένη στον κόσμο του ψηφιακού μάρκετινγκ, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αρχίζει να κερδίζει δημοτικότητα και στο μάρκετινγκ πολιτικών εκστρατειών. Αυτός ο τύπος διαφήμισης χρησιμοποιεί πολύπλοκους αλγόριθμους και λογισμικό για να «ακολουθήσει» στόχους σε διαφορετικές πλατφόρμες, μεγιστοποιώντας την προβολή μιας καμπάνιας σε πιθανούς ψηφοφόρους και υποστηρικτές.

 

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Το Political Marketing είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να αυξήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Φροντίστε να συμπεριλάβετε το μάρκετινγκ ως μέρος των πολιτικών σας εκστρατειών για να κερδίσετε κάθε δυνατή ψήφο!
Η σωστή στρατηγική μάρκετινγκ πολιτικής καμπάνιας μπορεί να είναι ένα τεράστιο βήμα προς την καθιέρωση της διαδικτυακής σας παρουσίας και την αύξηση της βάσης των υποστηρικτών σας!
Φροντίστε να μάθετε περισσότερα για το Πολιτικό μάρκετινγκ καμπάνιας σήμερα!

CreatADV

Δείγματα της δουλείας μας

Επειδή η διαφήμιση δεν έχει πολιτικό χρώμα δεν θα παρουσιάσουμε δείγματα της δουλειάς μας. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Επικοινωνία