Ιατροί

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Με απλά λόγια

Μια εξαιρετική εκστρατεία μάρκετινγκ μπορεί να κάνει θαύματα για έναν γιατρό και σίγουρα θα προσφέρει τη βέλτιστη έκθεση σε ασθενείς και πελάτες. Ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσής σας ως γιατρός, η καμπάνια μάρκετινγκ θα πρέπει να στοχεύει όλους και οποιονδήποτε θα μπορούσε να είναι δυνητικός πελάτης ή ασθενής. Ωστόσο, τα πρώτα βήματα οργάνωσης και στρατηγικής πρέπει να γίνουν πριν ξεκινήσετε μια ολοκληρωμένη εκστρατεία μάρκετινγκ ως γιατρός!

 

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές κατασκευής E-shop

Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω μια καμπάνια μάρκετινγκ για γιατρούς;

Γνωρίστε το κοινό σας: Καθορίστε το κοινό-στόχο και την πελατεία σας. Είναι άντρες; Γυναίκες? Τι ηλικίας; Με ποιες ανησυχίες για την υγεία; Ενημερωθείτε σχετικά με το σε ποιον προσπαθείτε να προωθήσετε την ιατρική σας πρακτική. Μόλις έχετε αυτές τις πληροφορίες, θα μπορείτε να ρυθμίσετε στρατηγικά την καμπάνια μάρκετινγκ στις σωστές περιοχές, έτσι ώστε να φαίνεται από τα σωστά μάτια και τις κατάλληλες ανάγκες που μπορείτε να καλύψετε εύκολα.

Γίνετε προσωπικά: Τι σας κάνει να ξεχωρίζετε ; Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί γιατροί που ασκούν το επάγγελμα. Τι σας κάνει λοιπόν μοναδικό; Δημιουργήστε μια φωνή επωνυμίας και έναν παράγοντα κινήτρου, μια πρακτική φιλοσοφία που μπορείτε να διαφημίσετε στους ασθενείς σας. Έχοντας μια φιλοσοφία και μια ταυτότητα στην αγορά θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε ανθρώπους που έχουν παρόμοιες αξίες.

Συνδεθείτε: Ως γιατρός, η παρουσία στο διαδίκτυο είναι απαραίτητη. Οι άνθρωποι θα σας αξιολογήσουν στο διαδίκτυο και θα σας αναζητήσουν στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι αυτό που βρίσκουν είναι συνολικά θετικό και εντυπωσιακό, αντανακλώντας την πρακτική σας και τα ιδανικά σας.

Δημιουργήστε ισχυρούς στόχους καμπάνιας: Η ανάπτυξη και ο καθορισμός σαφών στόχων για την καμπάνια σας θα σας επιτρέψει να παραμείνετε σε καλό δρόμο και να πετύχετε κάθε ορόσημο που θέλετε να περάσετε. Σκεφτείτε το ως ένα βιντεοπαιχνίδι – με κάθε επιτυχία, πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο. Ποιους επιχειρηματικούς στόχους θέλετε να επιτύχετε; Ποια κριτήρια θα χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε εάν αυτοί οι στόχοι έχουν επιτευχθεί; Ποια εργαλεία θα χρησιμοποιήσετε σε αυτή τη διαδικασία;

Καθορίστε τα εργαλεία και τον προϋπολογισμό σας: Προσδιορίστε τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και φροντίστε να λάβετε υπόψη βασικές μετρήσεις που θα μετρήσουν την επιτυχία τους. Ορίστε ένα χρονοδιάγραμμα και μια στρατηγική για την καμπάνια και ορίστε έναν πρωταρχικό στόχο ανά καμπάνια (π.χ. καμπάνια Facebook, καμπάνια Instagram και ούτω καθεξής, εάν το καθένα έχει τους δικούς του στόχους).

Γνωρίστε ότι οι ασθενείς είναι η επιχείρησή σας: μια κλινική με επίκεντρο τον ασθενή είναι κάτι που κάθε ασθενής μπορεί να πει έστω και από μία εμπειρία μέσα στην κλινική σας. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος, το γραφείο και η κλινική σας είναι ευνοϊκά για μια θετική εμπειρία ασθενούς, όπου θα εστιάσετε πρώτα στις ανησυχίες και τις ανάγκες του ασθενούς. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της καμπάνιας μάρκετινγκ και δεν πρέπει να υποτιμηθεί.

Έχετε μια ελκυστική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Το σωστό μάρκετινγκ μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας.

 

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Εν κατακλείδι, το μάρκετινγκ του εαυτού σας με επιτυχία στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιώσετε την παρουσία σας ως ιατρός στον ψηφιακό κόσμο. Φροντίστε να μάθετε περισσότερα  σήμερα!

CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

Ιατροί

Ygeia 

Επικοινωνία