Οδοντίατροι

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΑΣ

Με απλά λόγια

Το ψηφιακό μάρκετινγκ έχει ατελείωτα οφέλη για τους οδοντιάτρους, ένα από αυτά είναι η αύξηση της προβολής σας σε νέους ασθενείς και πελατεία. Ανάλογα με τον τομέα εξειδίκευσής σας ως οδοντίατρος, οι καμπάνιες σας θα πρέπει να απευθύνονται σε όλους όσους θα μπορούσαν να είναι πιθανοί ασθενείς στο ιατρείο σας.
Ωστόσο, ο σχεδιασμός μιας επιτυχημένης εκστρατείας ψηφιακού μάρκετινγκ για έναν οδοντίατρο απαιτεί χρόνο και γνώση.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές

Τι πρέπει να κάνω για να ξεκινήσω μια καμπάνια μάρκετινγκ ?

  • Καθορίστε το κοινό-στόχο σας: Ποια είναι τα δημογραφικά τους στοιχεία; Αρσενικό, θηλυκό ή άλλο; Τι γίνεται με την ηλικία και την τοποθεσία; Ποιες ανάγκες και ποιες ανησυχίες για τη στοματική υγεία επιλύετε καλύτερα; Αυτές είναι σημαντικές ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσετε για να ξέρετε σε ποιον και πώς πρέπει να φτάσει η καμπάνια σας. 
  • Μην φοβάστε να είστε ο εαυτός σας: Οι άνθρωποι νιώθουν πιο κοντά και είναι πιο πιθανό να ξοδέψουν τα χρήματά τους σε ιατρούς με προσωπικότητα. Η δική σας προσωπικότητα και η στάση σας θα είναι αυτή που θα σας ξεχωρίσει . Σκεφτείτε τι σας κάνει μοναδικό, τι αρέσει περισσότερο στους ασθενείς σας ή μια συγκεκριμένη φιλοσοφία που οδηγεί την καριέρα σας. Αυτό θα δημιουργήσει μια εικόνα και μια ταυτότητα που θα σας κάνει πιο ελκυστικούς για τους πιθανούς πελάτες σας.
  • Γνωρίστε ότι οι ασθενείς είναι η επιχείρησή σας: οι ασθενείς μπορούν να πουν πότε οι ανάγκες τους είναι το νούμερο ένα μέλημά σας. Βεβαιωθείτε ότι ο χώρος, το γραφείο και η κλινική σας τους οδηγούν σε μια θετική εμπειρία . Θυμάστε όταν μιλήσαμε για αυτές τις θετικές κριτικές; Η εστίαση στους ασθενείς σας είναι σημαντικό μέρος της καμπάνιας μάρκετινγκ και δεν πρέπει να υποβαθμίζεται.
  • Έχετε μια ελκυστική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε κάθε πλατφόρμα για να είστε σχετικοί. Το να έχετε έναν υπέροχο λογαριασμό στο Instagram μπορεί να είναι αρκετό για εσάς!  Το σωστό μάρκετινγκ στη σωστή πλατφόρμα μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας.

ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Θα αυξήσετε την ευκαιρία σας να αποκτήσετε νέους ασθενείς.
Θα αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας στον επιχειρηματικό κόσμο.
Θα χτίσετε εμπιστοσύνη με νέους ασθενείς και θα βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεστε στο κοινό.
Θα ενισχύσετε την αφοσίωση του κοινού έχοντας μια θετική βάση εμπειρίας πελατών.

 

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Συμπερασματικά, το μάρκετινγκ του εαυτού σας με επιτυχία στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιώσετε την παρουσία σας ως οδοντίατρος στον ψηφιακό κόσμο. Φροντίστε να μάθετε περισσότερα για το Dental Marketing σήμερα!

CreatADV

Επικοινωνία