E-shop

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

Αποκτήστε ένα κατάστημα το οποίο θα είναι ανοιχτό κάθε μέρα και όλη μέρα

Με απλά λόγια

Με την δημιουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, εδραιώνετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο, ενώ παράλληλα έχετε ένα κατάστημα το οποίο είναι ανοιχτό 24/7, χωρίς προσωπικό και χωρίς την ανάγκη της δική σας παρουσίας. Πλέον η πλειοψηφία των πελατών αναζητούν τα προϊόντα ή τις εταιρείες που τους ενδιαφέρουν διαδικτυακά και ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα βρουν επηρεάζεται και η απόφασή τους για την αγορά τους. Έτσι όταν διαθέτετε ένα eshop για να πουλάτε τα προϊόντα σας γίνεστε προσβάσιμοι σε μεγαλύτερο καταναλωτικό κοινό, και κάνετε την πώληση των προϊόντων σας ευκολότερη και γρηγορότερη.

Από τι αποτελείται ένα επιτυχημένο eshop

Ένα καλά σχεδιασμένο eshop είναι η βάση για την αύξηση των πωλήσεων και για σίγουρα κέρδη. Ο σωστός σχεδιασμός αποτελείται από δύο πράγματα: Την εύκολη πλοήγηση και το responsiveness.
Η εύκολη πλοήγηση ή αλλιώς η φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση αφορά την ευχρηστία του διαδικτυακού καταστήματος και κατά πόσο εύκολη είναι μία παραγγελία από αυτό. Πέραν των προϊόντων -τα οποία θα αναλύσουμε πιο κάτω- έχουν ιδιαίτερη σημασία η κατηγοριοποίηση, η δόμηση της ιστοσελίδας, καθώς και η γρήγορη ταχύτητα. Για παράδειγμα, κατά τη διαδικασία του checkout, καλό θα ήταν να ζητηθούν από τον πελάτη μόνο τα στοιχεία που είναι απολύτως απαραίτητα για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή, όπως είναι το email και η διεύθυνση αποστολής, ενώ είναι χρήσιμο να δίνεται η επιλογή στον χρήστη να εγγραφεί σαν επισκέπτης, χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιήσει κανονική εγγραφή, μειώνοντας έτσι τις πιθανότητες ο πελάτης να μην ολοκληρώσει την παραγγελία του.
Με αντίστοιχο τρόπος δουλεύει και το responsive. Κάνει ευκολότερη τη χρήση του eshop από τον πελάτη, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται σε μεγαλύτερο πελατολόγιο, αφού πλέον τα περισσότερα άτομα κάνουν τις αγορές τους από κινητό παρά από υπολογιστή. Εξίσου σημαντικό κομμάτι του responsive είναι ο ιστότοπος να παραμένει ίδιος σε όλες τις συσκευές, από το μενού μέχρι την θέση των κουμπιών.

Από την άλλη, η βασική ουσία του eshop και ο κύριος λόγος που το επισκέπτονται οι πελάτες, είναι τα προϊόντα. Έτσι θα πρέπει και αυτά να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη. Οποιαδήποτε προϊόντα μπορούν να πωληθούν σε online καταστήματα, αρκεί να έχουν σωστή και όμορφη παρουσίαση.
Το μεγαλύτερο ρόλο παίζουν οι φωτογραφίες του προϊόντος, όσο μεγαλύτερης ανάλυσης και πιο καθαρές, τόσο το καλύτερο. Οι φωτογραφίες είναι η πρώτη επαφή που θα έχουν οι πελάτες με το προϊόν, έτσι αυτές πρέπει να είναι άψογες. Η καλύτερες φωτογραφίες είναι αυτές που το προϊόν είναι μπροστά σε ένα μονόχρωμο ή τακτοποιημένο background, έχουν τραβηχτεί από επαγγελματία ή έστω με επαγγελματική κάμερα, έχουν σωστό φωτισμό και τέλος, δείχνουν όλες τις ιδιότητες του προϊόντος. Για παράδειγμα, αν πουλάμε ένα laptop, θα πρέπει να έχουμε φωτογραφίες από αυτό με κατεβασμένη την οθόνη, με ανεβασμένη και ενεργοποιημένη αλλά και απενεργοποιημένη την οθόνη και ακόμα και κοντινές λήψεις του πληκτρολογίου και του touchpad. Πρέπει ουσιαστικά να δείχνουμε το προϊόν με όσες περισσότερες λεπτομέρειες γίνεται.
Το αμέσως επόμενο βήμα είναι η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Μία σύντομη περιγραφή είναι απαραίτητη, καθώς και μία λίστα με τα χαρακτηριστικά. Επίσης υπάρχει και η επιλογή των variants για τα διάφορα χρώματα, μεγέθη ή υλικά. Αυτά θα πείσουν τον πελάτη να βάλει το προϊόν στο καλάθι του!

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Η εταιρεία μας θα σας καθοδηγήσει σε όλα αυτά τα βήματα και μαζί θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο eshop που θα ταιριάζει σε εσάς και την εταιρεία σας. Σας υποσχόμαστε αύξηση των πωλήσεών σας και της δημοτικότητάς σας, αρκεί να μας εμπιστευτείτε.

We know your worth!
CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

E-shop

Santospeed

E-shop

Oh My Lab!

E-shop

Ygeia

Επικοινωνία