Instagram

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

To πιο σημαντικό είναι το Instagram Engagement

Με απλά λόγια

Το Instagram είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στον πλανήτη. Όσοι έχουν γνώσεις στο Digital Marketing γνωρίζουν καλά πόσο κερδοφόρα είναι η προσέγγιση του κοινού μέσω των Social Media. Το Instagram Marketing είναι όντως ιδιαίτερα απαραίτητο, όμως αυτό που είναι ακόμα πιο σημαντικό στις μέρες μας είναι το Instagram Engagement. Όλοι ασχολούνται με το instagram profile τους και θέλουν να είναι ενεργοί προσπαθώντας να προσεγγίζουν κόσμο καθημερινά. Αυτό που έχει σημασία στο Instagram, και είναι σημαντικό, είναι οι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν like, να αφήνουν σχόλια και να κάνουν συζητήσεις κάτω από μία φωτογραφία, σε μία σελίδα, να μπορούν να στείλουν μήνυμα και να παρακολουθούν δημοσιεύσεις πάνω σε οτιδήποτε τους αφορά. Ένα post μπορεί να οδηγήσει στην επικοινωνία του πελάτη για το προϊόν ή την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει.

Ναι, αλλά πώς;

Ε: Τι πρέπει να γνωρίζω για το Instagram;
Α: Οι διαφημίσεις στο Instagram αναμένεται να αποφέρουν σχεδόν 20 δισεκατομμύρια δολάρια το 2021. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί αναλυτές θεωρούν το Instagram πρωταρχική μηχανή ανάπτυξης για κάθε εταιρεία. Σήμερα, το Instagram είναι μια πολυαγαπημένη πλατφόρμα για τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 1 δισεκατομμύριο χρήστες μηνιαίως – το 50% των οποίων ακολουθεί επωνυμίες. Μία από αυτές τις επωνυμίες θα μπορούσε να είναι η επιχείρησή σας. 
Ε: Ποιες είναι οι κύριες συμβουλές αφοσίωσης στο Instagram που πρέπει να γνωρίζω για να μεγιστοποιήσω την ανταπόκριση στη σελίδα μου;
Α: Τα πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη είναι τα εξής:

  • Μάθετε πόσο συχνά να δημοσιεύετε μια φωτογραφία
  • Πείτε μια ιστορία: επισημάνετε την αφήγηση αντί για την περιγραφή
  • Φροντίστε να έχετε ένα σαφές μήνυμα επωνυμίας
  • Χρησιμοποιήστε βίντεο καθώς και φωτογραφίες για τις αναρτήσεις σας – όσο υψηλότερη είναι η ποιότητα, τόσο το καλύτερο
  • Επιλέξτε τα σωστά hashtags
  • Χρησιμοποιήστε SEO για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στη σελίδα σας
  • Χρησιμοποιήστε φίλτρα Instagram και εφαρμογές τρίτων όταν είναι απαραίτητο
  • Συνεργαστείτε με influencers για να δημιουργήσετε την αυθεντικότητα της επωνυμίας
  • Διοργανώστε έναν διαγωνισμό στο Instagram
  • Μετατρέψτε τους ακολούθους σας στο Instagram σε συνδρομητές email

Μία από τις πιο σημαντικές πτυχές αυτών των συμβουλών που πρέπει να γνωρίζετε είναι οι συνεργασίες με influencer. Η συνεργασία με influencers είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι επωνυμίες έχουν εκτιναχθεί στο Instagram, φτάνοντας σε ύψη φήμης που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο χωρίς την δύναμη της εφαρμογής. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσετε διασημότητες – οι influencers έχουν όλα τα σχήματα, τα μεγέθη και τους τύπους. Δείτε ποιος παράγοντας επιρροής ταιριάζει με το μήνυμα της επωνυμίας σας – βρείτε τα τέλεια άτομα που είναι ευθυγραμμισμένα με το περιεχόμενο, την παραγωγή και τα προϊόντα σας. Αυτό που θέλετε να αναζητήσετε είναι το κοινό τους, αν η φήμη τους είναι γνήσια και αν οι ίδιοι αλληλεπιδρούν με τους οπαδούς τους στο Instagram. Αν το κάνουν, οι ακόλουθοί τους θα είναι πρόθυμοι να δουν τι φοράνε, τι τρώνε, τι κάνουν. Eνσωματώσετε το προϊόν σας άμεσα !   

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Το Instagram Engagement Marketing είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να αυξήσετε την online παρουσία της επωνυμίας σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει το μάρκετινγκ Instagram Engagement ως μέρος των διαφημιστικών σας καμπανιών για οποιαδήποτε προϊόντα έχετε και θέλετε να δείτε να ανθίζουν στην αγορά! Η σωστή στρατηγική Instagram Engagement Marketing μπορεί να είναι ένα τεράστιο βήμα προς την καθιέρωση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο και την αύξηση των δημογραφικών στοιχείων και των αγορών για τα προϊόντα σας.
Ξεκινήστε σχεδιάζοντας το ιδανικό προφίλ πλάι στους ειδικούς μας !

Boost your company with us!
CreatADV

Δείγματα της δουλειάς μας

Instagram

Prodivers

Instagram

Oh My Lab!

Instagram

Rosa Dei Venti

Επικοινωνία