Mobile App

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

Τα smartphone έχουν γίνει το πιο απαραίτητο εργαλείο ζωής μας και το σπίτι των εφαρμογών στις οποίες βασιζόμαστε καθημερινά. 
Αναπτύσσοντας μια εξαιρετικά λειτουργική, οπτικά ελκυστική εφαρμογή, εισάγετε την επιχείρησή σας «στο μυαλό» των πελατών σας.  Η CreatADV μπορεί να σας βοηθήσει!

Με απλά λόγια

Η ύπαρξη μιας εφαρμογής ανοίγει την επιχείρησή σας 24/7, δίνοντας την ευκαιρία στους πελάτες να συνεργαστούν μαζί σας όποτε θέλουν. Μια λειτουργική και σχετική εφαρμογή για κινητά είναι το καλύτερο βήμα της εταιρείας σας στη σημερινή αγορά.
Όλος ο κόσμος έχει κινηθεί, καθιστώντας δύσκολη την επιτυχία μόνο με μια βιτρίνα και έναν ιστότοπο.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές .

Αυξήστε τα κέρδη
Το να έχεις μια εφαρμογή για κινητά είναι σαν να έχεις μια δεύτερη βιτρίνα – δίνει στους πελάτες σου μια άλλη τοποθεσία για να αλληλεπιδράσουν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου. Περίπου το 40% των αγορών στο διαδίκτυο γίνονται από μια κινητή συσκευή, καθιστώντας μια τακτική μη αύξηση των πωλήσεων.
Εργαλείο Branding
Ποιος καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε την παρουσία της μάρκας σας από το να έχετε την εφαρμογή σας σε smartphone; Αυτός είναι αναμφισβήτητα ο πιο πολύτιμος χώρος για μια επιχείρηση αυτές τις μέρες. Η κατοχή της εφαρμογής σας σε οθόνες για κινητά καθιστά την επιχείρησή σας προσβάσιμη και βολική – δύο χαρακτηριστικά που οδηγούν σε έσοδα.
Ερευνα αγοράς
Μαζί, θα ρίξουμε μια ματιά στην αγορά -στόχο σας. Συγκεκριμένα, θα καταλάβουμε τι μπορεί να προσφέρει μια εφαρμογή για την επιχείρησή σας ή το οποίο σημείο δεν έχουν προς το παρόν οι ανταγωνιστές σας. Αυτό σημαίνει να εξετάζουμε τις εφαρμογές του ανταγωνισμού σας και να βλέπουμε τι λειτουργεί, τι όχι και να τα ενσωματώνουμε όλα στη στρατηγική ανάπτυξης. Φυσικά, πρέπει να καταλάβουμε τι χρειάζονται οι πελάτες σας.
Εάν θέλετε να αναπτύξετε μια εφαρμογή μόνο επειδή όλοι οι άλλοι την έχουν, θα αποτύχει. Αυτό που χρειάζονται οι πελάτες σας ή το «πρόβλημά» τους και πώς σκοπεύετε να το αντιμετωπίσετε, θα πρέπει να είναι η κινητήρια δύναμη της διαδικασίας ανάπτυξης. Με τη συμβολή σας, θα δημιουργήσουμε  την  εφαρμογής της επιχείρησής σας.

Η προσέγγιση μας
Μόλις καταλάβουμε τι χρειάζονται οι πελάτες σας και πώς θα το αντιμετωπίσει η εφαρμογή σας για κινητά, θα δημιουργήσουμε ένα σχέδιο που καθορίζει τι πρέπει να σχεδιαστεί και να αναπτυχθεί. Αυτό θα είναι το σημείο αναφοράς μας και θα χαρτογραφήσει τον σκοπό και την αξία της εφαρμογής σας.
Σχέδιο
Μαζί με τους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές εφαρμογών , θα σχεδιάσουμε την τέλεια εμφάνιση για την εφαρμογή της επιχείρησής σας, προσαρμοσμένη στο όραμά σας.
Δοκιμές
Μόλις έχουμε ένα σχέδιο με το οποίο είστε ικανοποιημένοι, θα το δοκιμάσουμε για να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη χρηστικότητα. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζουμε ότι το δειγμα μας είναι εφικτό και εξαφανίζουμε τυχόν σφάλματα ή ζητήματα που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.
Σχεδιασμός και ανάπτυξη
Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε τη δημιουργία της εφαρμογής σας. Σε συνεννόηση με τους σχεδιαστές μας, θα διασφαλίσουμε ότι η εφαρμογή σας είναι επώνυμη, ενώ θα διασφαλίσουμε ότι υπάρχει όλη η απαραίτητη λειτουργικότητα και ευχρηστία .
Περισσότερες δοκιμές
Μόλις δημιουργηθεί, θα δοκιμάσουμε κάθε πτυχή της εφαρμογής σας. Λειτουργεί όπως το οραματιζόσασταν, ενώ λύνει το πρόβλημα των πελατών σας; Θα εξαλείψουμε τυχόν υπερβολές και θα βεβαιωθούμε ότι η εφαρμογή σας είναι έτοιμη για μια ομαλή διάθεση.
Εκκίνηση Beta
Μόλις η εφαρμογή σας είναι έτοιμη, σας ενθαρρύνουμε να ξεκινήσετε μια πρώιμη έκδοση που απευθύνεται σε πρώιμους προσαρμογείς ή “επηρεαστές” στην αγορά . Θέλετε αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν πρώτα τα χέρια τους στην εφαρμογή. Η ανατροφοδότησή τους είναι καθοριστική, καθώς είναι αυτοί που θα βοηθήσουν να διαδοθεί. Προγραμματίστε μια μεγαλύτερη κυκλοφορία μόλις ξεκαθαρίσουν ότι αγαπούν τη νέα σας εφαρμογή και είναι πρόθυμοι να την υποστηρίξουν.
Εκτόξευση
Μόλις ολοκληρωθεί ομαλά η κυκλοφορία της beta και η εφαρμογή σας κερδίσει την προσοχή, είστε έτοιμοι να την ξεκινήσετε παντού! Η μεταφόρτωση της νέας σας εφαρμογής στο κατάστημα Google Play είναι μια προσθήκη. Η εισαγωγή του στο iOS store της Apple είναι λίγο περισσότερο μια διαδικασία, αλλά θα σας καθοδηγήσουμε.

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Πώς μπορώ να ξέρω αν μια εφαρμογή για κινητά είναι κατάλληλη για την επιχείρησή μου; Ελάτε να συζητήσετε μαζί μας. Θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε .
Αν ψάχνετε να αναπτύξετε μια εφαρμογή για κινητά για την επιχείρησή σας ή χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια με τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, επικοινωνήστε μαζί μας.

CreatADV

Επικοινωνία