Πλαστικοί Χειρουργοί

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Με απλά λόγια

Το μάρκετινγκ για τους πλαστικούς χειρουργούς μπορεί να κάνει θαύματα και να φέρει πολλές ανταμοιβές για τους πλαστικούς χειρουργούς στο ιατρείο τους. Σύμφωνα με τον τομέα εξειδίκευσής σας, οι καμπάνιες σας θα πρέπει να μεγιστοποιούν την προβολή σας και να στοχεύουν σε όλους όσους μπορεί να ενδιαφέρονται να σας εμπιστευτούν την φυσική τους εμφάνιση. Η δημιουργία μιας τέτοιας καμπάνιας απαιτεί προσπάθεια και χρόνο και πρέπει να γίνουν τα πρώτα βήματα πριν ξεκινήσει μια πλήρης καμπάνια. 

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε μερικές συμβουλές και κόλπα που μπορείτε να εφαρμόσετε ως πλαστικός χειρουργός για να βελτιώσετε τον τρόπο με τον οποίο προωθείτε τον εαυτό σας στο κοινό.

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές.

Γνωρίστε το κοινό σας : Για να ξεκινήσετε μια καμπάνια ψηφιακού μάρκετινγκ, θα πρέπει πρώτα να μάθετε ποιον θέλετε να προσεγγίσετε με αυτό. Γυναίκες? Οι άνδρες? Ενήλικες; Σκεφτείτε τον τέλειο ασθενή σας – την ηλικία του, την τοποθεσία του και τις διαδικασίες που θα ήθελε να κάνει. Μόλις έχετε αυτές τις πληροφορίες, θα μπορείτε να σχεδιάσετε μια πιο συγκεκριμένη καμπάνια που θα προσεγγίζει τον ιδανικό πελάτη σας ξανά και ξανά.
Προσωπικά : Όλοι οι πιθανοί ασθενείς σας έχουν μια μακρά λίστα πλαστικών χειρουργών που περιμένουν το τηλεφώνημά τους, αλλά τι είναι αυτό που κάνει τους ασθενείς να σας επιλέγουν ;
Αυτή είναι μια σημαντική ερώτηση για να ξεκινήσετε να χτίζετε την προσωπική σας επωνυμία, η οποία θα σας επιτρέψει να έχετε μια πιο προσωπική σύνδεση με το κοινό-στόχο σας. Σκεφτείτε τι σας κάνει μοναδικό, τι σας κάνει να ξεχωρίζετε και τι αρέσει περισσότερο στους ασθενείς σας και εκμεταλλευτείτε το. Έχοντας μια φιλοσοφία και μια ταυτότητα στην αγορά θα σας επιτρέψει να προσεγγίσετε άτομα που έχουν παρόμοιες αξίες.

Συνδεθείτε στο διαδίκτυο : Όταν είστε πλαστικός χειρουργός, είναι απαραίτητο να έχετε σταθερή παρουσία στο διαδίκτυο. Οι ασθενείς πιθανότατα θα σας βρουν μέσω μιας γρήγορης αναζήτησης στο Google και θα αναζητήσουν θετικές κριτικές στο διαδίκτυο πριν βάλουν το σώμα τους στα χέρια σας. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η επιχείρησή σας είναι αναζητήσιμη και ότι έχει θετικές εντυπώσεις στο διαδίκτυο που αντικατοπτρίζουν την πρακτική και τα ιδανικά σας.
Δημιουργήστε ισχυρούς στόχους καμπάνιας : Για να παραμείνετε σε καλό δρόμο με τις προσπάθειες ψηφιακού μάρκετινγκ, πρέπει να θέσετε σαφείς και συγκεκριμένους στόχους που σας επιτρέπουν να μετρήσετε την ανάπτυξή σας. Η ύπαρξη στόχων σάς βοηθά επίσης να αποφασίσετε ποια εργαλεία θα ήταν πιο αποτελεσματικά για την επίτευξή τους, επομένως, βελτιώνοντας τη συνολική καμπάνια σας και αυξάνοντας το ποσοστό επιτυχίας της.
Καθορίστε τα εργαλεία και τον προϋπολογισμό σας : Αφού μάθετε ποιος είναι ο ιδανικός ασθενής ή το κοινό-στόχος σας και ποιοι στόχοι πρέπει να επιτύχει η καμπάνια μάρκετινγκ, πρέπει να αποφασίσετε ποια εργαλεία θα χρησιμοποιήσετε για να προωθήσετε την επιχείρησή σας και πόσα χρήματα είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε τους.
Γνωρίστε ότι οι ασθενείς είναι η επιχείρησή σας : Η νούμερο ένα προτεραιότητά σας πρέπει να είναι πάντα η ικανοποίηση των ασθενών σας. Να θυμάστε ότι οι πιθανοί ασθενείς ψάχνουν μέσω του Διαδικτύου για online κριτικές σχετικά με το ιατρείο σας. Όταν διασφαλίζετε μια θετική εμπειρία ασθενών από την αρχή μέχρι το τέλος, εγγυάστε επίσης ότι νέοι ασθενείς έρχονται στην κλινική σας και σας αναζητούν. Αυτό είναι ένα σημαντικό μέρος της καμπάνιας μάρκετινγκ και δεν πρέπει να υποτιμηθεί.
Έχετε μια ελκυστική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης : Δεν χρειάζεται να βρίσκεστε παντού για να το πετύχετε. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ταιριάζει καλύτερα με την επωνυμία σας . Αυτό το προφίλ θα αυξήσει την προβολή και την αξιοπιστία σας, θα βελτιώσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο και θα διευκολύνει τους πιθανούς ασθενείς να σας βρουν.

 

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Εν κατακλείδι, το μάρκετινγκ του εαυτού σας με επιτυχία στο διαδίκτυο μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εδραιώσετε την παρουσία σας ως πλαστικός χειρουργός στον ψηφιακό κόσμο. Φροντίστε να μάθετε περισσότερα για το μάρκετινγκ πλαστικού χειρουργού σήμερα!

CreatADV

Επικοινωνία