Βίντεο για social media

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Με απλά λόγια

Το να μπορείτε να αναπτύξετε κορυφαίο περιεχόμενο βίντεο στις ψηφιακές πλατφόρμες σας είναι το κλειδί για την προσέλκυση νέων πελατών

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι οι ροές σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γεμίζουν με περιεχόμενο βίντεο τον τελευταίο καιρό και δικαιολογημένα—το βίντεο είναι εξαιρετικά δημοφιλές. Η αύξηση των ροών κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους και τρέχοντες πελάτες, αυξάνοντας παράλληλα την επισκεψιμότητα στις σελίδες του προφίλ και στον ιστότοπό σας.
Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης έχουν παρατηρήσει τη δημοτικότητα του βίντεο. Προσθέτοντας βίντεο στη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ, ενισχύετε και την κατάταξή σας στην αναζήτηση. Οι μηχανές αναζήτησης παρατηρούν πότε οι χρήστες αφιερώνουν περισσότερο χρόνο σε ιστότοπους λόγω βίντεο και τους επισημαίνουν ότι προσφέρουν περιεχόμενο υψηλής ποιότητας, ενισχύοντας έτσι την κατάταξή σας.

Πόσο σημαντικό είναι το βίντεο στο μάρκετινγκ μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Είναι ζωτικής σημασίας. Σύμφωνα με το Hubspot, το βίντεο δημιουργεί 1200% περισσότερα κοινοποιήσεις από εικόνες ή κείμενο. Ειδικότερα μετά την κυριαρχία του Tik Tok και των reels και shorts σε Instagram και Youtube αντιστοίχως, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες χρησιμοποιούν βίντεο -στην πλειοψηφία τους μικρής διάρκειας- για να διαφημίσουν τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα τους. Αν δεν χρησιμοποιείτε βίντεο, χάνετε!

 

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Δημιουργεί ελαφριά & εντυπωσιακά Βίντεο για τα social media με υψηλό engagement!

CreatADV

Επικοινωνία