V i d e o

I n f o

g r a p h i c s

"

Hat Project

3-6 φορές περισσότεροι πελάτες

Τα γραφήματα χρησιμοποιούνται για την οπτικοποίηση δεδομένων, μπορούν όμως να γίνουν βαρετά. Εμείς φτιάχνουμε δημιουργικά και έξυπνα video infographics για να πάμε τα γραφήματα ένα βήμα παραπέρα!

Με απλά λόγια

Ένα βιντεογράφημα είναι ένα βίντεο που χρησιμοποιεί κινούμενα σχέδια και γραφικά για να απεικονίσει πληροφορίες ή/και δεδομένα. Τα video infographics είναι ένας δημοφιλής τρόπος για να γίνουν οι πληροφορίες και τα στατιστικά στοιχεία πιο αξιομνημόνευτα, προσιτά και εύκολα αφομοιώσιμα.

Ένα βιντεογράφημα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ζωντανέψετε τις πληροφορίες και τα δεδομένα σας. Το παν με τα βιντεογραφήματα είναι η ισορροπία ανάμεσα στα animation και το περιεχόμενο. Πολύ κείμενο και χάνεται το ενδιαφέρον. Πολλά visuals και χάνεται το νόημα. Η ομάδα βιντεογράφων της CreatADV γνωρίζει πως θα εξισορροπεί τις δύο πλευρές, συνδυάζοντας εντυπωσιακά κινούμενα σχέδια και κείμενο για να δημιουργήσετε ένα απολαυστικό βιντεογράφημα.
Αν δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό, κινούμενο βιντεογράφημα για τους επισκέπτες σας, θα σας κάνει να φαίνεστε έγκυροι και αξιόπιστοι. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα είναι πιο πιθανό να ακούσουν το μήνυμά σας αντί να φύγουν μετά τα πρώτα τρία δευτερόλεπτα.
Το κλειδί για όλα αυτά είναι να λάβετε υπόψη το κοινό-στόχο σας. Τι είδους άνθρωποι θέλετε να βλέπουν και να ασχολούνται με το περιεχόμενό σας; Θα ήθελαν έναν σοβαρό ή παιχνιδιάρικο τόνο σε ένα video infographic; Θα ανταποκριθούν καλύτερα σε υλικό ζωντανής δράσης ή σε animation;
Προτού δημιουργήσετε το infographic video σας, εξετάστε το brand σας και σκεφτείτε προσεκτικά τι θα ταιριάζει με το στυλ και τον τόνο σας.

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Η εταιρεία μας θα δημιουργήσει για εσάς το κατάλληλο βιντεογράφημα το οποίο θα παρουσιάζει αποτελεσματικά την επιχείρησή σας ή το μήνυμα σας και θα διατηρεί όλες τις ισορροπίες ώστε να έχει ένα αξιοθαύμαστο αποτέλεσμα. 

CreatADV