Γάμος – Βάπτιση

 

"

Hat Project

2+ φορές περισσότεροι πελάτες

ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ

Με απλά λόγια

Tο να παντρευτείς είναι ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που μπορείς να κάνεις στη ζωή! Και ένα νυφικό είναι για πάντα – θα απαθανατίζεται σε φωτογραφίες και οικογενειακά αναμνηστικά για δεκαετίες.
Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή του τέλειου νυφικού είναι ένα ουσιαστικό –ίσως το πιο ουσιαστικό– μέρος της εξίσωσης του γάμου, εκτός από την επιλογή του συντρόφου σας, φυσικά! Εάν διαχειρίζεστε ένα κατάστημα νυφικών, μια μπουτίκ ή μια εταιρία εκδηλώσεων, η στρατηγική μάρκετινγκ πρέπει να είναι σωστή και να επικεντρώνεται στην ατομικότητα της νύφης. Το να είσαι νύφη σημαίνει να είσαι το κέντρο της προσοχής!

Ακολουθούν μερικές σημαντικές βασικές αρχές.

Τι πρέπει να κάνω για να αυξήσω την παρουσία της εταιρίας μου ;

Αναπτύξτε έναν ιστότοπο: το να έχετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο στον οποίο μπορούν να περιηγηθούν οι πελάτες σας και οι πιθανοί πελάτες σας είναι πολύ σημαντικό όταν πρόκειται να αποτελέσει μια αξιόπιστη πηγή πληροφοριών .
Αναπτύξτε μια ταυτότητα μέσων κοινωνικής δικτύωσης: αυτό είναι απίστευτα κατάλληλο όταν πρόκειται για νυφική ​​ραπτική, ειδικά όσον αφορά το Pinterest. Ένας τόνος εσόδων έρχεται από το Pinterest στον κόσμο της μόδας – αφήστε τις μέλλουσες νύφες να «καρφιτσώσουν» τα προϊόντα σας στους πίνακες έμπνευσής τους και βεβαιωθείτε ότι όλοι οι σύνδεσμοί σας είναι ρυθμισμένοι ώστε να μπορούν εύκολα να αναζητήσουν το φόρεμα! Ένα κλικ θα πρέπει να τους οδηγήσει στο ακριβές προϊόν που διαφημίζετε. Το Instagram είναι επίσης εξαιρετικό για αυτόν τον τύπο αισθητικής αναζήτησης, επομένως βεβαιωθείτε ότι η σελίδα σας στο IG είναι γεμάτη με όμορφο περιεχόμενο .

Το περιεχόμενο είναι βασιλιάς στις μέρες μας, γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας είναι γεμάτη με όμορφα φορέματα, υπέροχες, λαμπερές νύφες και καταπληκτικούς γάμους για προβολή. Το προϊόν σας είναι μέρος αυτής της πολύ ιδιαίτερης ημέρας, γι’ αυτό διαφημίστε το στον ιστότοπό σας, στις πύλες κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο! Βεβαιωθείτε ότι τα κοινωνικά σας στοιχεία είναι όλα σύμφωνα με τα όμορφα μηνύματα που στέλνουν οι γάμοι στον κόσμο και φροντίστε να τονίσετε το προϊόν σας ως αναπόσπαστο μέρος της ξεχωριστής ημέρας αυτού του ζευγαριού.
Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας, ακόμα και αφού παντρευτούν! Το σύστημα παραπομπής είναι ισχυρό και αν ο πελάτης σας αγάπησε το προϊόν σας, σίγουρα θα παραπέμψει τους φίλους, τις ανιψιές και τις κόρες του σε εσάς στο μέλλον.
Χρησιμοποιήστε το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Στείλτε τη λίστα αλληλογραφίας σας. Γνωρίζατε ότι τα περισσότερα έσοδα προέρχονται από τα mailers; Τα email είναι εξαιρετικά ισχυρά – οι άνθρωποι ελέγχουν τα εισερχόμενά τους τουλάχιστον μία φορά την ημέρα. Αυτό είναι εύκολη πρόσβαση στον κόσμο κάποιου! Δείξτε τους γιατί πρέπει να σας επιλέξουν.

Κορυφαία Συμβουλή:

Ζητήστε κριτική από τους πελάτες σας!
Φροντίστε να έχετε πολλές πρόσφατες κριτικές από πελάτες που είναι ενθουσιασμένοι .
Επικοινωνήστε με πελάτες σε προσωπική βάση . Θα εκτιμήσουν αυτή την προσωπική επαφή.
Βεβαιωθείτε ότι απαντάτε σε όλες τις κριτικές, ακόμα κι αν είστε εσείς που τις ζητήσατε!

Τι κάνει η CreatADV για εσάς

Το Wedding Marketing είναι ένας ουσιαστικός τρόπος για να αυξήσετε την online παρουσία της επωνυμίας σας. Φροντίστε να συμπεριλάβετε το μάρκετινγκ ως μέρος των διαφημιστικών σας καμπανιών για οποιαδήποτε προϊόντα έχετε και θέλετε να δείτε να ανθίζουν στην αγορά!
Η σωστή στρατηγική μπορεί να είναι ένα τεράστιο βήμα προς την καθιέρωση της διαδικτυακής σας παρουσίας και την αύξηση των αγορών για τα προϊόντα σας!
Φροντίστε να μάθετε περισσότερα για το Wedding Marketing σήμερα!

CreatADV

Επικοινωνία